ظهور این شلوارها در ایران بحث و جدل هایی را نیز به همراه داشته است. بخشی از محافظه کاران صفحه ای را در فیس بوک با عنوان "از ساپورت بدم می آید" راه اندازی کرده اند. این افراد معتقدند زنانی که این شلوار را به تن کنند چارچوب های اسلامی را رعایت نمی کنند.
همچنین این عبارت "حمله لشکر ساپورت ها به تهران" رواج بسیاری در میان محافظه کاران ایرانی داشته است.
یکی از کاربران و اعضای این صفحه می نویسد: تاریخ این لباس تنگ به زمستان
2012 باز می گردد زمانی که عروسک باربی در تهران با این لباس حاضر شد.
او ضمن ابراز نگرانی از گسترش ساپورت های رنگی در تهران گفت: زنان از هنگام انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران در بهار گذشته، شجاع تر شده اند. روحانی به عنوان نمای معتدل حکومت ایران شناخته می شود.
در این گزارش آمده است: زنان در ایران به نرم کردن خطوط قرمز عادت کرده اند. بسیاری از آنها در لاک زدن به ناخن ها یا به پا کردن صندل تردید نمی کنند.
ایلی 27 ساله و در تهران زندگی می کند. او می گوید: 2 سال پیش به دلیل پوشیدن ساپورت دستگیر شدم. در منطقه ونک در حال گشت و گذار بودم و ساپورت مشکی به پا داشتم. یک زن از پلیس امنیت اخلاقی نزدیک من شد. از من پرسید چرا چنین لباسی را می پوشی؟ گفتم مگر ممنوع است؟ گفت: بله، دولت هم دستوری درباره این لباس صادر کرده است.
با دوستم تماس گرفتم و از او خواستم شلوار مناسبی را برای من بیاورد اما پلیس مانع این موضوع شد. آنها من را به پلیس بردند و با ساپورت از زوایای مختلف از من عکس گرفتند.
هم اکنون قیمت هر ساپورت در ایران بین 200 تا 400 هزار ریال معادل 4.5 تا 9 یورو است. این در حالی است که قیمت هر شلوار جین حداقل یک میلیون ریال معادل 22 یورو است. بسیاری از زنان ترجیح می دهند به جای یک جین ، 5 ساپورت داشته باشند.
شلوار ساپورت امروزه با تقاضای زیادی در بازار روبه رو است.
تانیا 29 ساله در تهران زندگی می کند. او هم می گوید: قبل از این پوشیدن "بوت" (نوعی چکمه ساق بلند) هم ممنوع شده بود پس عجیب نیست اگر ساپورت پوشیدن هم با مشکل روبه رو شود.
وی می افزاید: ای کاش مقامات به جای اینکه وقت خود را با توقیف زنان به دلایل بیهوده سر می کردند به مشکلات روزانه مردم می پرداختند.